Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

29 jan. 2012

Fractie LEO 2.0 onetisch

De fractie van de Westlandse politieke partij LEO 2.0 onetisch bezig!

Op hun blog  http://lokaalenonafhankelijk.wordpress.com/2012/01/01/350/;

las ik vandaag het volgende bericht dat als persbericht was verstuurd: Lees onderaan mijn mening daarover...


stuurloos………
28jan
De Lier
28 januari 2012

PERSBERICHT

Kapitein Bogaard verlaat stuurloos cruiseschip gemeentehuis voor …. een vakantie

Het blijft aanmodderen met de regie. Het college blijft valse starts maken met het dossier gemeentehuis. Het heeft veel weg van een stuurloos schip. De vergelijking met de rampspoed van het cruiseschip Costa Concordia bij het Italiaanse eiland Giglio gaat op. Wethouder Bogaard (alias Francesco Schettino) gaat binnen een maand na het kerstreces genieten van een vakantie terwijl hij sturing moet geven aan het lastige proces van het gemeentehuis.

Hij denkt waarschijnlijk ”ik leg gewoon GEHEIM op de informatiedossiers die ik aan de gemeenteraad geef, dan blijven die raadsleden …én de pers voorlopig wel rustig”. De fractie van LEO 2.0 is het gedoe met het gemeentehuis inmiddels al meer dan zat en wil niks geheim. Alles moet gewoon in de openbaarheid. Kaders moeten nog door de gemeenteraad gesteld worden. Dan is wat LEO 2.0 betreft geheime informatie in dit stadium niet aan de orde. Het project gemeentehuis kost sloten met geld, de teller staat al over de 7 miljoen euro en het college geeft er keer op keer blijk van geen visie
te hebben op dit dossier. De regie is onder ‘costa-ganger kapitein Schettino’ zelfs aanzienlijk slechter geworden. De Concordia (= eensgezindheid) is tot het dieptepunt gezonken.


----------------------
Ik vraag mij af wat Leo Boekestijn en Leo Geubels bezielt. Dat ze uit de fractie van GBW zijn gestapt en hun raadszetel hebben meegenomen is al niet zo het hoort en zeker niet netjes. Maar daar is dan weer blijkbaar niet veel aan te doen.
Sinds ze onder de naam LEO 2.0 zeggen burgers te vertegenwoordigen, lijkt het er meer op dat ze het aangrijpen om hun frustraties bot te vieren op alles wat er gebeurt in de raad, bij de coalitie en het college.
Persberichten en artikelen van hen staan bol met halve of gemanipuleerde waarheden of een en ander is op zijn minst zwaar overdreven.

Bovenstaand persbericht is hier een voorbeeld van en ik ben opnieuw diep geschokt door de kwaliteit die sommige fracties en raadsleden, hier dus LEO 2.0 ons burgers laten zien.
Het verhaal over geheime documenten en Bogaard klopt al helemaal niet. De waarheid hoe het in het college is gegaan en wat de rol van Bogaard daarin was, zal nog wel een keer duidelijk worden, maar niet door mij.

Het is dus flauwekul dat ze opkomen voor de burger, ze zijn vooral bezig onrust te zaaien, mensen te beschadigen of in een verkeerd daglicht te zetten. Triest!

Ik weet heel zeker dat maar weinig verstandige Westlanders op dit soort onzin zitten te wachten.
In deze economisch moeilijke tijd moet wel worden bestuurd, moeten knopen worden doorgehakt, ook over hoe het ambtenarencorps en het college in de toekomst moeten worden gehuisvest.
LEO 2.0 laat met hun agressieve, soms ergerlijke publicaties en uitlatingen zien dat ze geen kaas gegeten hebben van hetgeeen een goede volksvertegenwoordiger moet weten en hun handelen is navenant triest te noemen.
Het zou hen sieren als ze hun zetel snel terug zouden geven aan de partij die het toehoort, GBW.
LEO 2.0 is op de manier waarop ze acteren een dieptepunt voor de Westlandse politiek.

Laat men nu eens samen naar de goede oplossingen gaan zoeken, daar hebben burgers wat aan. Dit gekonkel en gesis leidt tot nog meer ellende. Stop Leo's ga wat anders doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.