Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

15 jul. 2014

Poelzone project groen en water is van start

Met veel tam tam is op 14 juli 2014  het Poelzone project van start gegaan.
In februari was ik daar voor de struintocht en heb met de ontwerper en de wethouder gesproken.
Poelzone geeft een klein beetje meer groen aan Westland en dat is mooi.Maar of alles wat ze daar gaan doen ook mooi en vooral verstandig is, is een andere zaak. En... het kost een fortuin!
En... dan is de Poelzone waar nu water voor water komt en groen voor groen, maar een druppeltje.

Toch ben ik heel blij met elke boom en struik meer in ons Westland. Alhoewel de totale groenvoorraad nog steeds afneemt. Hierna mijn verslag en een mijn mening.

Groenbeleid van gemeente Westland is een fopspeen!Tekst: © Aad van Uffelen  - Naaldwijk         Update van deze tekst Juli 2014                Economische en groenwaarde van bomen

PW (PvdA en Groen Links) in Westland maken samen met de andere coalitiepartijen CDA, VVD en GBW mooie sier met hun resultaat in het coalitieakkoord 2014 wat betreft de bomen.
Zij willen voor elke gekapte boom er 2 terug planten. Slechter kan bijna niet.

Westland

Westland
Mijn tuin.