Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

2 mrt. 2010

De laatste acties van Westland Verstandig

Waar andere partijen met groot machtsvertoon hun promoties deden, zette Westland Verstandig 2 humoristisch versierde dames in. Creativiteit staat hoog in het vaandel, dat is wel te zien. En ze hadden ook nog heel veel lol.
Naast het serieuze werk viel deze leuke actie erg goed bij het publiek. Woensdag nog een keer op de markt in Naaldwijk te bewonderen.

Mijn ervaring bij het oprichten van een partij.

Wat heb ik geleerd in 3 maanden verkiezingstijd?

Ik ben altijd al in politiek geïnteresseerd en heb nooit zomaar op een partij gestemd. Ik maakte altijd wel een programmavergelijking voordat ik mijn keuze bepaalde. Dat deed ik ook bij de Europese verkiezingen.
Nu ik zelf bij het oprichten van, eerst een actiegroep en daarna een partij ben betrokken en als campagneleider en Pr-man het hele proces van binnenuit mee maak gaat er toch een wereld voor je open en gebeuren er dingen die je niet zo had verwacht.

Website bij beste 3 van Nederland

Beste Website 2010:  De website van Westland Verstandig is bij de eerste 3 geëindigd bij de nationale verkiezing. Deze site is pas sinds 31 januari 2010 in de lucht en er wordt dagelijks aan gewerkt om het verder uit te bouwen.

Uitslag http://www.bestewebpoliticus.nl/ (de organisator)
Hendrikx Van der Spek organiseerde de BesteWebpoliticus.nl.

Westland

Westland
Mijn tuin.