Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland. Een opinie, een essay, een verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, bomen, de tuin e.d. Keuzes maken, stelling nemen, bewustwording en verantwoording. Satire en/of humor kan een rol spelen.

woensdag, februari 24, 2010

Het debat Welzijn E25 op 24 februari 2010

Jongerenwerk Welzijn E25 heeft een leuk debat georganiseerd voor de jongeren in Westland. Het werd gehouden in Wateringen in de bloedhete locatie The Base.
De debatleider was Andre de Vries. Die deed dat best aardig, maar hij moet nog wel leren dat een debat met jonge en deels onervaren debaters niet een pingpong spel moet worden tussen de ervaren rotten. Daardoor kwamen enkele partijen weinig aan bod.
Het werd een leuke avond waar veel jongeren aanwezig waren. En die deden ook goed mee door goede vragen te stellen. Zo leert de politiek een beetje wat er echt leeft onder jongeren.

Weblog weer bereikbaar!

Dat was toch even schrikken. Mijn weblog een hele dag niet toegankelijk voor mij om berichten op te zetten. Was het een hacker, een storing ??? We zullen het waarschijnlijk nooit weten. Maar op dit soort belangrijke momenten net voor de verkiezingen dan kan je dat er niet bij hebben. Het is toch een belangrijk communicatiekanaal.

Gelukkig beste mensen we zijn er weer.

Westland

Westland
Mijn tuin.