Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

16 feb. 2010

Debat WOS 15 februari 2010

Ik had mijn hoop gevestigd op een spetterend debat. Het liep heel anders…

Samenvattend vond ik het een vlak debat, de vonken sprongen er in ieder geval niet van af. Het debat werd door Peter Tetteroo strak geleid waardoor er weinig ruimte was voor discussie. Met een microfoon die uit staat als je niet aan het woord bent valt er ook weinig te interrumperen en dat nu maakt het juist leuk. Nee, het was een beetje braaf en saai, daar zit ik nu net niet op te wachten. En wie wel eigenlijk?

Westland Verstandig genomineerd als beste site

Westland Verstandig is genomineerd voor de beste politieke website. De site van Westland Verstandig bestaat pas sinds 31 januari 2010 en in korte tijd is het al een voor de kiezer informatieve site geworden. In de komende tijd komen er nog veel meer interessante gegevens en ook filmpjes op de site.

Stem op onze site via  www.bestewebpoliticus.nl/ Ga naar de nominatielijst en stem op Westland Verstandig.

Westland

Westland
Mijn tuin.