Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

6 feb. 2010

Promotiemateriaal is er nu ook

Nou, dat is fff wat. Er zijn altijd nog mensen die denken dat alles vanzelf gaat, nee dus. Om Westland Verstandig bekend te maken bij alle Westlanders (dat lukt natuurlijk nooit, wat je ook doet) moet je een heel register aan activiteiten uit de kast trekken. Nu mag ik dan campagneleider zijn en ook de afdeling Pr tot mijn taken rekenen, maar met een titel heb je nog steeds niets.

FFF nagaan wat er zoal in record tijd passeert: plan maken, geld zien los te peuteren (dat is er onvoldoende) dus het plan creatief invullen om toch zoveel mogelijk publiciteit te halen. Dus, eerst maar even een huisstijl ontwerpen (heeft de creatieve ontwerper Jerom van der Loos naar onze ideetjes gedaan, perfecte gozer!)
Teksten schrijven, drukwerk voorbereiden (een paar duizend flyertjes, wat posters, naamkaartjes, buttons e.d.) Dan toch maar een paar advertenties ritselen en liefst ook nog wat persberichten de lucht in sturen. En ja, de pers warm zien te krijgen voor een interview. Hier en daar nog een los artikel. Nu ja, nu zijn we dus onderweg, de raderen draaien!

Westland

Westland
Mijn tuin.