Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

16 jul. 2011

Feyenoord jochies de baas!

Feyenoordspelers nu de baas!
Het bedrijf (Feyenoord) neemt personeel (voetballers) aan, en betaalt ze veel te veel salaris. Als een jochie van 16 al aardig kan voetballen is hij zo miljonair... Dit personeel presteert niet en dan roepen ze dat de leider (trainer) op moet hoepelen! Mooie maatschappij is dat. Een groepje jonge jongens, over het paard getilde miljoenen verdienende spelers, maken voortaan dus de dienst uit.

Ondernemers in Nederland staan wat te wachten als dit de norm gaat worden; het personeel wordt de baas!
Het beroepsvoetbal was al failliet, alleen de spelers hebben het nog niet door.
Gemeenten houden veel profclubs nog in leven, maar hoe lang nog? Ik vind dat profvoetbal een gewoon bedrijf is en niet vol kan worden gepompt met ons belastinggeld...
Dit kan zo toch niet door gaan?
Laat die jochies eerst eens keihard gaan werken en presteren; luisteren naar de baas (trainer) hoort daar ook bij... Ik vraag mij af hoelang supporters nog te vet blijven betalen voor een toegangskaartje, ik was heel lang supporter van Feyenoord, maar nu niet meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.