Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

31 jul. 2011

Duizenden bekeuringen Naaldwijkse Weg

Duizenden bekeurd op de Naaldwijkse en s'Gravenzandse weg in Naaldwijk-s'Gravenzande.

Was dat even schrikken deze week. Deelt de politie ineens duizenden bekeuringen uit voor te hard rijden. Wegens werkzaamheden van 60 naar 30 km per uur. Maar ja wie houdt zich daar nog aan tegenwoordig?

Wat blijkt de politie heeft een zijweggetje aangezien voor een uitrit en nu zijn al die bekeuringen geseponeerd. Je zou haast gaan denken dat er een stelletje amateurs bezig zijn!
Vandaag reed vrijwel iedereen braaf 30. En dat is wel even schrikken voor de bewoners die langs deze krankzinnig drukke weg wonen. Waar constant een mega hoeveelheid geluidoverlast is. Nu schuifelt het verkeer op kousenvoetjes langzaam voorbij, je hoort ze bijna niet, beangstigend!
Maar wees gerust over een paar weken is alles weer bij het oude en scheurt men weer volop en is ook de pokkenherrie weer terug. Geniet er maar van mensen...

Raar is wel dat nu men dacht ineens veel geld binnen te halen. Maar ik zie ze nooit bij mij in de wijk waar ook 30 geldt en men vaak minstens 50 rijdt. Auto's en vooral tegenwoordig veel jongeren op scooters, scheuren vol door de wijk.
Ik zie de politie ook nooit controleren al men op het voetpad fietst en vaak ook nog tegen de richting in. Jawel dat gebeurt hier dagelijks. Toen laatst de Sec. Verhoeffweg was afgesloten hebben duizenden auto's de Zuidweg in Naaldwijk genomen en zijn tegen het eenrichtingverkeer in de brug over gegaan. Geloof niet dat je ooit een politieagent daar ziet, welneen... Nog dagelijks rijden velen hier tegen het verkeer in, wie geeft er wat om???

Kort en goed, beste politie en burgemeester, ga nu niet eens voor de gemakkelijke weg, maar ga eindelijk eens echt de veiligheid in de wijken aanpakken en structureel verbeteren. Door geen actie te nemen wordt het aantal gevaarlijke overtredingen alleen maar groter. Er zal eerst wel een kind moeten worden doodgereden voor men wakker wordt.
Helaas het aantal wegmisbruikers is wel heel groot geworden de laatste jaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.