Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

6 jun. 2010

Te veel keuze aan evenementen!

Te veel keuze aan evenementen in Westland? Welnu, dat was zeker het geval in het  weekend van 4 en 5 juni. Behalve Podium Westland, waren er ook Kiwanis, de dag van de bouw, een hardloopwedstrijd in Maasdijk, een leuke tuinenfietstocht, een korenfestival in De Lier, en nog vele andere leuke activiteiten. Wat zullen we kiezen, o help?
Ik hou van cultuur en kunst, maar ook van natuur en dus tuinieren. Daarom de tuinentocht van Groei & Bloei gedaan en dat was weer erg leuk.
1 tuin sprong er uit door zijn rijke natuurlijke karakter. Het was ongelofelijk druk op deze tuinentocht, alleen maar blije gezichten gezien.

Toch ben je niet blij als er zoveel leuke dingen gelijktijdig worden georganiseerd. Door de overdaad en zeer slechte afstemming wat tijdstip betreft missen vele organisaties de broodnodige bezoekers, want ja, je kan nu eenmaal niet overal tegelijk zijn! Ieder lijkt alleen voor zichzelf bezig te zijn...

Laat al die organisaties, de VVV en de gemeente eens de koppen bij elkaar steken en tot een betere afstemming komen van de activiteiten die worden georganiseerd. Dat is fijn voor de Westlanders en ook handig voor de politie, de EHBO en anderen die er vaak bij nodig zijn. Dan wordt het nog leuker in het Westland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.