Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

19 jun. 2010

Grijpt Fifa de macht op maffiose wijze!

Fifa grijpt de macht!

Bavaria babes in cel! Ja dat weet nu wel iedereen. Prima stunt van Bavaria! Het AD meldt op 17 juni 2010 dat de Fifa de ZA regering gedwongen heeft de wet aan te passen voor de WK. Landen die het WK en wie weet welk ander groot sportevenement wil organiseren moet volledig aan de organisatie-eisen voldoen (Fifa of anderen). Wetten wijzigen, geen belasting betalen en lokale ondernemers verdrijven!

Ben je niet volgens de Fifa normen gekleed dan kan je in het gevang komen! De Fifa lijkt zich te gedragen als een criminele organisatie, zet regeringen onder druk en arresteert supporters! Nu blijkt dat ook de Nederlandse regering dezelfde foute toezeggingen heeft gedaan aan de Fifa om de WK naar Nederland te halen, diepe schande.
Op TV wordt je gebrainwashed met het Fifa logo tijdens wedstrijden, dat mag wel!
Op dit maffiose gedrag past alleen volledige afkeuring.

Ik stop daarom onmiddellijk met kijken naar de wedstrijden en doe niet mee om deze enge geldwolven nog verder te verrijken. Kom op supporters laat van je horen, wees een held, red de babes!

En ja, stemmers, hoe moet dat nu met uw stem? Nederland verlaagt zicht tot een derdewereldland en sjoemelt met het recht ter wille van het geldmonster om Iternationale sportevenementen in Nederland te mogen organiseren. Liever niet als het zo moet!

Vraagje! Hoe zit dat op gemeentelijk niveau, wat gebeurt daar wat wij burgers niet weten? Tijd om die zaken eens goed tegen het licht te houden misschien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.