Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

18 feb. 2010

Nominatie als beste webpoliticus 2010

Nadat de politieke website van Westland Verstandig al was genomineerd voor de titel beste politieke website, is nu dan ook deze persoonlijke weblog van mij (Aad van Uffelen) genomineerd, waarbij hij een nominatie heeft als beste webpoliticus van 2010.

Toch een prestatie van formaat omdat de website pas ruim 2 weken on line is en de weblog ook nog maar een kort bestaan kent en een nieuw terrein is voor mij. Het oprichten van de partij op 4 december 2009, maar ook het ontwikkelen van het verkiezingsprogramma, de kandidatenlijst, de website, weblog, Twitteren en Youtube en nog veel meer nieuwe dingen zijn met zeer grote en typische Westlandse voortvarendheid aangepakt door Westland Verstandig.

Persoonlijk vind het een eer om deze nominaties te krijgen en ziet het als een vorm van erkenning voor de enorme inzet van de groep Westland Verstandig. Nu maar hopen dat er ook velen gaan stemmen op deze nominaties via www.bestewebpoliticus.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.