Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

25 feb. 2010

Eindelijk een uurtje voor jezelf!

De oprichting van een politieke partij, het schrijven van programma's en alles wat er bij nodig is, gaat je niet in de koude kleren zitten. En al helemaal niet als je de eervolle taak krijgt om campagneleider te zijn en de Pr te mogen verzorgen. De laatste maanden elke dag toch wel tussen 8 en 12 uur er mee bezig geweest. Het uiterste uit je creativiteit putten om met het weinige geld zo sterk mogelijk in de pers te komen.

Nu gisteren het laatste debat is geweest gaat de grootste druk wat van de ketel. Echt, mensen die dit niet ervaren hebben zullen geen idee hebben wat er allemaal bij komt kijken, dat wist ik ook niet, nu wel dus.
Geen spijt, dat niet, want Westland Verstandig gaat zich echt hard maken voor de burger.
Mijn muzieklessen, de tuin en andere zaken hebben de laatste tijd totaal stil gelegen en dat is toch wel  heel jammer. Nu ga ik weer wat uurtjes voor mijzelf pakken en begin maar met het gitaarspel weer ter hand te nemen. De vingers moeten weer wennen en hard worden op de scherpe snaren. Mijn leraar, de fantastische gitarist Peter van Elswijk zal wel teleurgesteld zijn dat ik zo weinig heb geoefend... Peter, ik beloof dat ik weer stevig ga studeren... Nu weer langzaam op gang komen. En nog fff doorduwen voor de verkiezingen. Nog een paar acties en wat publicaties en dan is het zo maar stemdag...

Mensen ga stemmen op 3 maart en je weet wel waarom en waarop, toch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.