Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

26 feb. 2010

Zomaar een campagnedag

Vandaag had deze campagneleider en Pr afdeling van Westland Verstandig een relatief rustig dagje! Niet dat er weinig uren zijn gewerkt, integendeel, maar wel zonder veel druk. Eerst even een actie opgezet voor zaterdag. Met wat geluk wordt dat een leuke actie. Let goed op... Toen een bestelling stickers opgehaald voor een andere actie. Morgen gaan de meiden op pad! Lekker de mail doorgewerkt en toen nog een tijd aan de site gewerkt. Weer een nieuw navigatiedeel toegevoegd en een en ander verplaatst. Met een partijlid een en ander besproken en nog even met het bestuur een contactje doorlopen. Nog wat leeswerk gedaan en even naar de redactie van De Westlander geweest, een krantje halen, want dat was weer eens niet bezorgd. 5 kranten gelezen vandaag.
Bewust ook even ontsnapt om te werken aan het maken van broedhokjes voor de vogels. 2 spreeuwenkasten gemaakt vandaag. Morgen even afwerken en dan kunnen ze buiten worden opgehangen Ook het mussenhotel is inmiddels klaar, het is wel hoogbouw geworden, 6 etages...  zouden ze daar wel willen wonen? Misschien maak ik nog wel een ander model ook, dan kunnen ze kiezen. De woonruimte is toch al beperkt in Westland en dat geldt zeker ook voor de mussen, inmiddels een beschermde vogel. Al met al toch weer een intensief dagje, maar het normale leven gaat langzaam weer in zicht komen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.