Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

12 dec. 2009

De partij groeit.

Westland Verstandig is met een snel groei- en leerproces bezig. Nu het eenmaal zo is dat de partij is opgericht moet er natuurlijk van alles gebeuren om in een heel korte tijd tot de verkiezingen in maart, van alles te regelen. Statuten, inschrijving in de registers en de eerste persronde zijn achter de rug. Nu wordt er hard gewerkt om de visie en de speerpunten duidelijk te krijgen.
Dat is een lastige klus want je moet natuurlijk de groep wel op dezelfde lijn hebben. Nu dat lukt heel aardig.
In feite ligt er een compleet partijprogramma in ontwerp klaar want ik ben daar zelf al bijna een jaar mee bezig. Dat was om mijzelf verder te verdiepen in het hele politieke en bestuurlijk gebeuren van onze gemeente. Ik wist toen nog niet dat het zou leiden tot een partij. Dat programma wordt nu aan alle kanten beschoten en vervolmaakt. En zo moet het ook. Samen kom je er wel!
Tussendoor zijn we bezig met het ontwerp van de huisstijl en het logo. Want ja, we moeten natuurlijk goed voor de dag komen en bekend worden. Ook dat proces loopt voorspoedig. Een professionele jonge Westlandse ontwerper maakt er nu iets heel moois van. Iets dat onze boodschap duidelijk moet maken en ons verder onderscheidt van de concurrentie.
Ik geloof zelf dat volgende week er heel belangrijke stappen gezet zullen worden.
Ook beginnen leden zich aan te melden en merken we dat meer mensen iets willen gaan doen in de partij.
Daar rekenen wij ook op want je hoort iedereen roepen dat het anders moet en dat men het met de huidige dingen niet eens is. Nu dan mag je verwachten dat mensen het niet bij roepen laten, maar ons ook echt gaan ondersteunen. We zullen zien!
Ik houd u via deze weblog op de hoogte van de ontwikkelingen.
Aad van Uffelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.