Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

18 apr. 2010

Doe mee met CO2 besparing voor een schone toekomst

10:10 is de een grote nieuwe klimaatcampagne waar iedereen aan mee kan doen! Met één doel: we zetten ons samen in om onze CO2 uitstoot in één jaar met 10% te verminderen, beginnend in 2010. Want als iedereen een stapje zet, veranderen we samen de wereld. Alleen samen kunnen we de wereld een stukje beter, schoner en gezonder maken en het klimaat redden.

Doe mee met 10:10 en zet ook een stap! Iedereen kan meedoen. Personen, bedrijven, educatieve instellingen en gemeentes. Een schone gezonde wereld begint bij jezelf... Regeringen en politici kunnen het blijkbaar niet zoals laatst weer bleek bij de klimaatconferentie, dus moet burgers samen het probleem aanpakken, samen redden we het wel en zetten dan druk op de politiek... Niet afwachten en alleen maar roepen dat je om het milieu geeft, maar doe mee, NU
  Ga naar http://www.1010nl.org/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.