Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

7 jan. 2010

Een opvallende ervaring bij het handen schudden!

Januari 2010 is alweer in volle vaart op weg tot het verleden te behoren. Op 4 januari hield burgemeester van der Tak een mooie nieuwjaarstoespraak. Alhoewel hij wat te veel nadruk legde op Inspired by Westland, het nieuwe speeltje om Westland te promoten.
Vele topstukken uit Westland en de politiek waren hierbij aanwezig en er werden volop handen geschud. Een enkeling durfde het aan om Westland Verstandig een slecht nieuwjaar toe te wensen, een vreemde ervaring... Is men dan zo bang voor de opkomst van deze nieuwe partij?
Als je kijkt naar de enorme budgetten die LPF en GBW en wellicht ook sommige andere partijen te verteren hebben voor mansgrote advertenties, dan hoeft men toch niet bang te zijn van WV zou je zeggen! Een piepjong partijtje met weinig geld, hoe gaan die dat nu redden, hoor ik iemand zeggen. Tja, we zullen zien en zeker van ons laten horen. Niet alleen in de pers, maar vooral door ons steengoeie programma voor de verkiezingen.

Was het niet zo dat de kiezer na de verkiezingen niets meer te vertellen had! Bij Westland Verstandig is dat een van de speerpunten, wij willen juist wel dat de kiezer ook na de verkiezingen iets heeft te zeggen en mee doet in het overleg over de toekomst van Westland. Geen uitsluitingen, geen ongeinteresseerdheid als de burger inspreekt in de raad, maar aandacht en contact en waar nodig de burger via een referendum naar zijn mening vragen. Betrokken zijn is ons adagio.

Lees volgende week het hele verkiezingsprogramma van Westland Verstandig en vergelijk dit nu eens met dat van de andere partijen. Zeker weten, Verstandige Westlanders kiezen dan voor Westland Verstandig... Waarom? omdat dat het beste is voor alle Westlanders. Het is Uw stem en daar gaat het om, blijvend een stem hebben, dat wil elke Westlander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.