Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

29 dec. 2009

Meedoen is belangrijk, het gaat om jouw leefomgeving

Westland Verstandig krijgt steeds meer vorm. In een korte tijd heeft de kerngroep een heel mooi verkiezingsprogramma ontwikkelt. Dat is knap als je weet hoeveel verschillende zaken je daarvoor moet bestuderen. Om uiteindelijk te komen tot een afgewogen geheel. Het is een echte werkgroep bij WV. Handen uit de mouwen zoals Westlanders dat kunnen. Het wordt een programma waar naar mijn gevoel de Westlanders echt op zitten te wachten. Er zijn heel veel ontevreden kiezers zo is gebleken bij de laatste EU verkiezingen en dat hoor je ook  op straat.
Maar ook de vaste kiezers van de bekende partijen zijn op drift geraakt. En dat is begrijpelijk als je ziet hoe het er in de politiek soms aan toe gaat. Hoe er wel beleden wordt dat de politiek naar de kiezer luistert, maar het niet echt doet.



Begin januari gaan wij het logo onthullen en ook onze belangrijkste speerpunten. Het volledige programma met speerpunten volgt dan enkele weken later. In januari is er ook de eerste ledenvergadering en die moet belangrijke besluiten nemen. Het zijn de leden die in WV de dienst uitmaken en zo willen wij het ook. De macht bij de kiezer, dat is goud!


Mensen doe mee, wordt lid of ondersteun WV. Je stem krijgt dan echt betekenis en doet er toe.

Meedoen is te meer belangrijk omdat de politiek heel veel invloed heeft op jouw leefomgeving. Westland Verstandig komt er aan, let op de komende tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.