Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland en Westlandse politiek. Een opinie of een persoonlijk verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, zorg, de bomen e.d. Bewustwording en verantwoording nemen is reden van deze weblog. Daarbij mag satire en/of humor een rol spelen.

14 jan. 2010

Leden kiezen lijsttrekker


Op woensdag 13 januari heeft de nieuwe partij Westland Verstandig de eerste ledenvergadering gehouden, welke zeer druk werd bezocht en waarbij de aanwezigen actief en constructief punten aandroegen om het programma te optimaliseren.
De leden hebben het verkiezingsprogramma unaniem goedgekeurd.
Tevens is de lijsttrekker aangesteld, het is Jan Bogaard geworden.  
Jan is mede oprichter van de partij, samen met de leden van de voormalige actiegroep Westland Verstandig. Jan is een zeer bekende en vertrouwde politicus in Westland met veel ervaring.
Jan is ook sociaal bewogen en staat voor de belangen van ouderen, zieken en gehandicapten. Maar Jan is ook een vechter voor rechtvaardigheid en voor een leefbaar Westland.
Nr 2 op de lijst is Corrie Stolk. Zij is een van de medeoprichters van de partij en was ook een belangrijke pijler in de actiegroep. Corrie is heel creatief en vindingrijk, heeft ervaring op een breed gebied van cultuur tot onderwijs. Zij was zelf ook docente. Zij is iemand die opkomt voor de medemens en buigt niet voor politiek geweld...Corrie gaat helemaal voor een leefbaar Westland.


Nr 3 is Peter Duijsens. Hij is een ervaren politicus, breed geschoold en is advocaat. Met Peter heeft de partij een belangrijke pion binnengehaald want in het wespennest dat de raad vaak is, is juridische kennis heel belangrijk.


De totale lijst 19 met kandidaten en lijstduwers wordt binnenkort bekend gemaakt.

De reakties in het Westland zijn zeer positief over de nieuwe partij en er komt steeds meer steun.
Westlanders zijn duidelijk toe aan iets nieuws en willen weer serieus worden genomen door de politiek.

Westland Verstandig wil alle Westlanders een blijvende stem geven, ook na de verkiezingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Westland

Westland
Mijn tuin.