Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland. Een opinie, een essay, een verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, bomen, de tuin e.d. Keuzes maken, stelling nemen, bewustwording en verantwoording. Satire en/of humor kan een rol spelen.

woensdag, mei 14, 2014

Wat wordt de toekomst van Westland?


Ook in korte vorm als Ingezonden brief verstuurd 3 mei 2014   met de titel Wordt Westland Vernield?     Aad van Uffelen
Wat wordt de toekomst van Westland?
Wist u dat sinds eind 2013 er (geheime) besprekingen met de Prov. Z.Holland over de toekomst van Westland zijn! Motto van het eerste verslag:  Reisverslag, Op weg met Westland. Met Gem. Westland, Rabo, ABC, FloraHolland, Hoogheemraadschap, VNO/NCW enz. praat men over hoe Westland er uit gaat zien. (update 26 mei)

Duurzaam, wat bedoel je?


Dit artikel verscheen eerder op 1 mei 2013 Publicatie in deze blog op 14 mei 2014

Duurzaam, wat bedoel je?

In dit artikel profileer ik standpunten richting duurzame aarde, het verloren gevoel met de natuur, het machtsgebeuren en verrijking van de elite. Ik stel mij ook de vraag wat we moeten doen om nieuwe kansen te scheppen voor een leefbare toekomst…

Bezoek aan Except



Bezoek aan Except    8  mei 2014 Aad van Uffelen

8 mei bezochten 5 leden van het Platform Duurzaam Westland het Rotterdamse collectief Except, ik was daar bij en ervoer een bijzondere bijeenkomst waar veel inspiratie uit kwam.

Westland

Westland
Mijn tuin.