Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland. Een opinie, een essay, een verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, bomen, de tuin e.d. Keuzes maken, stelling nemen, bewustwording en verantwoording. Satire en/of humor kan een rol spelen.

zaterdag, oktober 12, 2013

Lopen ontslagen Globe reisverkoopsters een enorm risico bij D_Reizen?

Opm. Aad van Uffelen

Artikel 5  12 oktober 2013  (lees ook hieronder art. 1 t/m 4)

Het lijkt er op zoals ik zelf eerder stelde dat ontslagen Globe reisverkoopsters die bij D-Reizen gaan werken een risico lopen! Essentieel is dat men tijdig eerlijke, objectieve en juiste informatie krijgt van D-Reizen en dat is nog niet goed gebeurd. Ook moeten mensen tijd hebben om zich te laten adviseren. D-Reizen speelt het spel nog niet echt eerlijk en transparant. Jammer dat ook de Ondernemingsraad van Globe en de Vakbonden niets van zich laten horen.

12 vragen aan D-Reizen

Artikel 4  12 oktober 2013  (lees ook hieronder art. 1, 2 en 3)

12 vragen aan D-Reizen  12 oktober 2013

Van nabij maak ik de droeve onttakeling mee van een succesvol reisbureau Globe. Natuurlijk mag je de oude eigenaren schuldig vinden aan het failliet en alle ellende die hieruit voorkomt. Mismanagement, zelfoverschatting en arrogantie is in de top van het bedrijfsleven en bij banken niet ongewoon, dus ook hier mag je aannemen dat dat de oorzaak is van het failliet.

Westland

Westland
Mijn tuin.