Samen werken aan een leefbaar, groen en mooi Westland!

Een blik op Westlandse Politiek en onze leefomgeving.

Als blogger/columnist schrijf ik over mijn geboortegrond, Het Westland. Een opinie, een essay, een verslag over cultuur, duurzaamheid, natuur, milieu, bomen, de tuin e.d. Keuzes maken, stelling nemen, bewustwording en verantwoording. Satire en/of humor kan een rol spelen.

dinsdag, februari 09, 2010

Posters plakken

Westland Verstandig is de laatste dagen actief met het plakken van posters. Opvallend is dat veel partijen heel slordig plakken of zich niet aan afspraken houden. Zouden ze zich in de politiek ook zo gedragen, of waren dit ingehuurde plakkers? Wie zal het zeggen, ludiek is het wel.

Het is dan ook goed te constateren dat onze teams keurig aan het plakken waren, en ze vonden het nog leuk ook. Je trekt toch altijd bekijks.
Ja, Jan, je hangt er keurig bij...

Op de foto Kees van Os, onze meesterplakker!

Debat SARW op 8 februari 2010

Een leuke middag, dat was het tijdens het debat dat was georganiseerd door de SARW (Seniorenadviesraad Westland)

Alle politieke partijen waren vertegenwoordigd, dus het was druk op het podium. Het debat werd zeer strak geleid en naar keuze van de gespreksleider kregen partijen een vraag voorgeschoteld. Daarom kon niet door elke partij op een vraag of stelling antwoord worden gegeven en dat maakte dat het niet duidelijk werd waar de partijen voor staan.

Westland

Westland
Mijn tuin.